Heerlijk ontspannen op een 4mm yogamat

Tegenwoordig leven we in een hectische tijd. Agenda’s worden tot de minuut volgepropt en zelfs ‘quality time’ met partner, kinderen of vrienden wordt tegenwoordig ingepland. Werk, gezin en sociaal leven lopen allemaal langs elkaar heen en men verwacht dat iedereen alles maar aan moet kunnen.

Soms heb je even tijd nodig om volledig tot rust te komen. En dan bedoelen we niet dat je één keer per jaar op vakantie moet gaan om tot rust te komen, wij bedoelen wat anders.

Het is voor je lichaam en geest uitermate belangrijk om je innerlijke zelf te ontdekken. Voel wie je echt bent en niet wie men verwacht dat je bent. Dit kan uitstekend met een yogacursus. Bij een yoga cursus kom je volledig tot rust, voel je je totaal verbonden met jezelf en kan je er weer lekker tegenaan.

Benodigdheden yoga cursus, waaronder een yogamat 4mm

Als je op yoga gaat, dan heb je eigenlijk niet veel nodig. Lekker zittende kleding, een elastiekje om je mooi gekapte haar opzij te werken en een yogamat 4mm. Een yogamat van 4mm is ideaal, omdat je hierop al je oefeningen kan doen. Behalve dat je rustig kan mediteren op je yogamat van 4mm, kan je ook alle soorten bewegingen maken. 4mm Klinkt misschien als erg weinig, maar het is de ideale dikte. Het is net genoeg om lekker te zitten, maar het is ook niet te dik. Je wilt immers je lichaam aarden en contact houden met de grond.